Curcan la rotisor

de Dana Cristea - pusikmea in Curcan, 20 Ian 2011 | 6366 vizualizari

 

a aparut curcanul fugit:))

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • sare
  • piper
  • boia iute/dulce
  • cimbru
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan la rotisor:

Spala si curatam aripa, dupa care o punemla fiert in apa cu sare.

Cand este aproape fiarta o scoatem, o condimentam si o bagam la rotisor, in care punem putina supa si bagam rotisorul la cuptor pentru 30 de minute.

Se poate baga la rotisor si fara se se fiarba, insa trebuie tinut cel putin 1-2 ore.

Nu aruncam supa in care a fiert, ci facem o supita de curcan fugit cu galusti

Servim alaturi de ce garnitura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

21.01.2011, 09:24

Ce frumos e rumenit!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.01.2011, 09:53

multumesc tutror, sunteti tari fetelor

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:19

May ce curcanel...jos palaria

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan la tavă