Daca nu aveti timp sa pregatiti o masa de pranz elaborata,va propun o reteta rapida,deosebit de gustoasa si putin costisitoare .
Intr-o tigaie incapatoare incingem putin ulei si punem la calit ficateii de pui. Adaugam 100 ml de apa si acoperim cu un capac.Lasam putin sa se inabuse. Punem si ciupercile taiate in doua.Asezonam cu sare si piper.Acoperim si lasam tigaia pe foc mic. Cateii de usturoi zdrobiti cu lama cutitului si tocati marunt se pun si ei peste ciupercute si ficatei. Smantana in care am adaugat, in prealabil, putin sos din tigaie,am omogenizat-o bine si apoi am turnat-o peste preparat.Am lasat putin sa fiarba si apoi am adaugat ceapa verde si mararul taiate fin .
Sosul este delicios,gust de ceapa verde,smantana,marar...!:) Serviti fierbinte cu mamaliga vartoasa si un pahar de vin alb.:)
Pofta buna !