Foarte buna a iesit. S-au sfaramat ficateii, deci trebuie lasati mai putin sau pusi dupa legume.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Ciupercile se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Ficateii se curata de pielite, se spala si se taie in doua.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul, ceapa, boiaua, piper si se amesteca.
Se pun ciupercile si se amesteca.
Se pun ficateii si 150ml apa si se amesteca usor.
Se pune vasul in slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 L si se pune capacul.
Se pune pe high pentru 2 ore (cred ca mai bine ar fi o ora si jumatate).
Aproape de sfarsit se pune sare si mararul tocat marunt.
Se scoate vasul din aparat si se pune in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda o crusta frumoasa.
Se serveste cu orice garnitura sau asa simpla cu paine proaspata.
Pofta Buna!