Ficatei cu ciuperci

de Laly in Ficat, 14 Iul 2010 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • un pahar de vin rosu
  • sare,piper,foi de dafin
  • ulei
  • 100 gr pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu ciuperci:

Ficateii se spala si se curata de pielite.Se dau prin putina faina si se prajesc.

Ceapa se taie cubulete,la fel si ciupercile. Se pune ceapa la calit in ulei iar cand s-a rumenit se adauga ciupercile.

Se pun si ficateii,peste care se adauga supa de pui.Se adauga sare,foi de dafin,piper boabe si se pune pe foc sa dea in cateva clocote.

Se adauga pasta de tomate si se da la cuptorul bine incins.Cand este aproape gata se adauga vinul.Usturoiul se piseaza bine.Cand ese gata se scoate si se adauga usturoiul.

Se serveste alaturi de piure de cartofi sau alaturi de alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei in sos aromat