am papat la tara
Am spalat ficatul de vita si l-am asezat felii groase intr-un castron cu o ceasca de lapte turnata peste ele si l-am dat cateva ore la rece sau peste noapte puteti sa-l tineti la frigider.
Apoi se scoate, se spala sub un jet scurt de apa rece si se pune intr-un tuci uns cu putin ulei si incins.Ficatul nostru trebuie crestat din loc in loc sa se patrunda bine.Sare se pune la sfarsit ca sa nu se usuce prearau ficatl.
Intre timp am pregatit salata de ardei copti din ardei copti pe jar si apoi curatati de pielite intr-un castron cu apa rece dupa care i-am pus intr-un castron cu sare , ulei si otet.Am strosit usturoiul curatat de foi si l-am adaugat peste ardei.
Am servit ficatul alaturi de ardeii copti cu usturoi.A fost bun desi mie personal tot ficatul de pasare mi se pare cel mai gustos, dar cel de vita se zice ca e bun mai ales la anemici asa ca am facut in special pentru fetite.:)si au papat mititelele.