Ficat de pui cu cartofi,bacon si cascaval la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 5008 vizualizari

 

Simplu,gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ficat de pui
  • 7 cartofi
  • 1 ceapa
  • 150 gr de bacon
  • 100 gr cascaval felii
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu cartofi,bacon si cascaval la cuptor:

Ficatul de pui il curatam de pielita si il punem la fiert intr-o cratita cu apa si putina sare.Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem in alta cratita la fiert.Cand au fiert cartofii si ficateii ii strecuram de apa .

Intr-un vas de yena asezam ficatul de pui si cartofii taiati in patru,saram si piperam,adaugam ceapa,cascavalul si baconul taiate felii,stropim cu ketchup decare dorim si d-am la cuptor pentru 20 de minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem rade cascaval deasupra.

2

cartofii nu trebuie fierti mult ptr ca se sfarama,ii incercam cu furculita.

3

putem servi cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu cartofi,bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Floricele cu ficat si cabanos