Saratele cu susan

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2014 | 5096 vizualizari

 

Rapid si bun...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 g parmezan
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan:

Aluatul foietaj il intindem pe masa de lucru.Presaram parmezan si susan.

Taiem fasii cam de 2 cm.Si fieare fasie o taiem dupa plac,mai  lunga sau mai scurta.Eu am facut sartele ca de 5 cm.

Luam o tava de cuptor,o acoperim cu hartie de copt si aseam saratelele.

Bagam tava la cuptor cam 15 minute,la 180° sau pana se rumenesc.

Sunt foarte bune de rontait :)

TIPS-URI

1

puteti folosi si seminte de mac

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede