Reteta am luat-o de aici, e putin schimbata dar a iesit tare bun tot. http://www.razvananton.ro/ficat-de-iepure-legume-oregano/
Ficat de iepure se scoate din frigider si se lasa putin la temperatura camerei, se curata de pielite, se spala sub apa rece, se scurge si se lasa deoparte.
Morcovii se curata si se taie mai gros, se pun in apa clocotita cu sare sa fiarba circa 5 minute, se opresc si se lasa in apa calda.
Ceapa o taiem solzisori si o punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la calit.
Adaugam si dovleceii taiati cuburi, condimentele si morcovii fierti.
Dupa cateva minute adaugam sosul de soia.
Intr-o alta tigaie punem unt impreuna cu ulei de masline, punem ficatul de iepure, se fac foarte repede, sa nu ii lasati foarte mult ca devin inecaciosi.
Am presarat sare si piper si am servit.