Ficat de iepure cu legume

de Bya Ralu in Iepure, 8 Iun 2016 | 6323 vizualizari

COMENTARII (15)

AndrutzaP 1

08.06.2016, 12:06

Desi nu am mancat niciodata ficat de iepure (sau iepure) am auzit ca este bun. Trec pe lista e incercat.

Bya Ralu 1

08.06.2016, 12:07

si eu am facut pentru prima oara,are gust bun!sa incerci

deyutzky 1

08.06.2016, 12:08

Buna mancarica

MotanLaOale 1

08.06.2016, 12:19

bun bun

-Licurici- 1

08.06.2016, 12:43

Ce mancarica buna!

cristinutanicolita 1

08.06.2016, 13:39

Foarte bun

Merisor 1

08.06.2016, 19:06

Bun o fi!

Constelatialeu 1

08.06.2016, 20:12

Acum dai la ficat, nu mai dai la parmezan?

Rocsi 1

08.06.2016, 20:35

Bya Ralu 1

08.06.2016, 20:44

multumesc

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 20:57

bun, bun!

Bya Ralu 1

08.06.2016, 21:02

Catalina L 1

11.06.2016, 17:58

f reusit, bravo

Bya Ralu 1

11.06.2016, 20:06

multumesc mult

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inima cu ciuperci si fettuccine