Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana

de Bya Ralu in Iepure, 14 Mai 2018 | 7548 vizualizari

 

Pentru prima data am mancat si am gatit ficat de iepure, are gust bun, seamana cu cel de pui.

 

INGREDIENTE

  • ficat de iepure - o caserola
  • 2 fire ceapa verde sau 1 mare
  • ulei de masline
  • vin alb
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
  • piper
  • pudra usturoi 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana:

Ficatul se curata, se spala si se pune la prajit un ulei de masline pe ambele parti.

Se pune si ceapa verde taiata rondele, condimentele si se lasa cateva minute.

Se pune apa, se lasa putin sa fiarba, iar cand scade apa, se pune vinul alb.

Cand sunt aproape gata, se pune smantana si se mai condimenteaza dupa gust, se lasa cateva minute, dupa care se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure la cuptor