Am avut cumparat un jambon mai mare si l-am impartit in doua, o bucata am gatit-o intreaga, iar acum am feliat jambonul si l-am bagat in ''gura'' crock-pot-ului sa isi faca el treaba ca eu aveam alte treburi.
Feliile de jambon le-am condimentat, am presarat sare si jumatate de cescuta cu ulei, le-am asezat intr-un castron, am invelit castronul cu folie alimentara si am bagat la frigider peste noapte .A doua zi am pus in fuctiune multicooker 5 in 1 5,6 l Crock Pot, am setat functia pentru prajire, am pus restul de ulei, am lasat sa se incinga si am prajit bucatile de jambon cate 5-6 min pe fiecare parte, apoi am adaugat apa si usturoiul tocat, am schimbat setarea gatire lenta pentru 6 ore, eu mi-am vazut de treaba mea iar ''cioroiul'' si-a facut treaba. Am servit cu piure si binenteles niste acrituri. Sa ne fie de bine.