Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

de laylalala in Crap / Caras, 17 Feb 2010 | 6800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru peste
  • 250 gr file de peste
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • 50 gr faina de malai
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou, batut
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru cartofi
  • 1 kg cartofi, curatati
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
  • Pentru broccoli si pastai verzi
  • 450 gr buchetele de broccoli congelate, decongelate
  • 1 conserva (400 gr) pastai verzi, scurse
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi:

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.

Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.

Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.

Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap umplut cu garnitura de cartofi