Crap in crusta crocanta

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 12 Dec 2011 | 6983 vizualizari

 

Stiti bine ca eu nu ma incurc cu retete sofisticate........eu merg pe principiul simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de crap
  • o mana fulgi de porumb
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • zeama de lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta crocanta:

Pestele se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Din ouale batute si faina facem un aluat ca cel de clatite pe care il condimentam cu sare si piper.Taiem marunt mararul si il adaugam in aluatul de mai sus, amestecand bine. Dam pestele prin acest aluat ar apoi prin fulgii de porumb pe care eu i-am lasat intregi,deci nu i-am faramitat de data aceasta.Si inca ceva ...........am dat pestele doar pe partea de sus si cea de jos prin fulgii de porumb  ...........nu si partile laterale........asta pentru ca ....nu stiu,a fost ceva de moment.Presam putin, astfel incat fulgii sa se lipeasca si apoi prajim in ulei incins .

Cand pestele este gata facut scoatem  fileurile pe un prosop absorbant apoi servim cald  alaturi de o garnitura............eu carofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 20:44

multumesc ruxy.......esti draguta ca de fiecare data de-altfel.................te pup si te imbratisez cu mult drag.................

gaby_duceag 1

13.12.2011, 20:49

De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?

La Ancuta 1

13.12.2011, 23:28

"De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?"... uite cum da Gaby din casa

Pestele e grozav... dar nu il mai laud mult, ca ziceai ca nu mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap