Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana

de MonaMimi in Mancaruri de legume, 18 Mai 2013 | 26117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde (proaspata sau conservata, eu am folosit conservata din camara proprie)
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • zeama de lamaie
  • frunze patrunjel
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana:

Ceapa o tocam marunt, o punem la calit in putin ulei, adaugam fasolea verde si o cana de apa (200ml) lasam sa fiarba 15 minute. Separat incalzim putin ulei punem in el usturoiul tocat marunt, calim putin, adaugam faina, apoi smantana, amestecand continuu, sa nu se faca cocoloase. Punem amestecul peste fasole amestecand continuu lasam 2 minute, sa dea in clocot. Punem sare, patrunjel verde tocat, acrim cu zeama de lamaie.

Servim cu oua, carnati, dupa pofta inimii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta