Este pentru prima data cand gatesc nautul astfel. Dar, recunosc, ca mi-a placut! Foarte bun si satios.
Pentru inceput, puneti ardeii si rosiile la copt.
Intre timp, curatati si spalati ceapa.
Cand ardeii si rosiile sunt coapte, lasati-le la racorit si apoi curatati-le de pielita.
Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si caliti ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa adaugati ardeii si rosiile taiate. Lasati legumele sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugati nautul din conserva (scurs de zeama si clatit).
Adaugati un pahar de apa si lasati sa fiarba aprox 30 minute.
Cand este gata presarati sare si piper dupa gust. Opriti focul si apoi puneti mararul tocat marunt.
Serviti cu o salata de rosii cu ceapa.
Pofta buna!
1
puteti folosii la fel de bine si rosii normal, eu am folosit rosii portocalii pentru un plus de culoare.
2
taiati ardeiul copt si rosiile in fasii mai mari, va arata mai bine in mancarica