Ciuperci cu smantana

de Larisel in Mancaruri de legume, 9 Dec 2013 | 11109 vizualizari

 

Printre preferatele mele .
Scuzati prezentarea dar nu a mai avut nimeni rabdare sa aseze frumos in farfurie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • o ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • smantana-400 g
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute.

Ceapa o tocam marunt la fel si usturoiul. Eu am pus vreo 4-5 catei de usturoi.

In tigaie punem o lingura de ulei si apoi punem ceapa si usturoiul.

Le lasam sa se caleasca un pic, cat sa se inmoaie ceapa si apoi adaugam ciupercile.

Amestecam si apoi adaugam vreo 300ml de apa.

Pregatim smantana in care punem cele 2 linguri de faina.

Dupa ce apa a scazut punem sare si piper, iar apoi punem amestecul de smantana cu faina.

Lasam sa traga cateva clocote, mai verificam gustul si gata!

Eu am servit evident cu mamaliga..nimic nu s-ar fi potrivit mai bine!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si patrunjel.

2

Am servit o data cu paine prajita, mi s-a parut interesanta combinatia.

3

Imi place sa mananc acest preparat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi