Dovleac copt

de babi5 in Mancaruri de post, 25 Oct 2014 | 3933 vizualizari

 

Cel mai simplu si sanatos desert,exat cum la dat mama natura,doar l-am copt.Foarte bun si suficient de dulce,parca nu am mai mincat asa dovleac ,dulce.Bineinteles ca se putea aduga putina scortisoara pe deasupra dar am vrut sa fie asa ca pe vremea copilariei mele.Si fiindca tot este frig afara aroma dovleacului copt ne face sa credem cu adevarat ca Iarna este pe aproape.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac cca. 2 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Am spalat bine dovleacul de impuritatile din gradina,apoi l-am sters cu un prosop absorbant,l-am taiat si l-am curatat de seminte apoi l-am feliat si l-am asezat in tava dupa care  se introduce in cuptorul incins la 190 grade pentru 1 ora .

Se scoate se lasa putin la racit apoi se poate servi un deliciu.Il recomand cu mare drag

TIPS-URI

1

Ce pot sa spun un desert sanatos si gustos,fara prea mari costuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza tofu la grill, cu legume la aburi