Fasole cu ciolan

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2012 | 5382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat 1 kg
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 kg fasole
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 5 linguri pasta de tomate
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan:

Fierb ciolanul la foc mic , iar in paralel am fiert fasolea care am lasat-o in prealabil  la inmuiat peste noapte . Cand carnea incepe sa se desfaca de os opresc din fiert ciolanul pe care il portionez.

Separat intr-o cratita calesc ceapa si morcovul taiat rondele , adaug peste apoi  fasolea , pasta de tomate , ciolanul si apa in care a fiert ciolanul . Adaugam sare si piper dupa gust si putin cimbru pt  aroma  si lasam sa scada la cuptor timp de 1 h

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu scarita afumata