Fasole batuta cu acritura(hasca)

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 4687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 2 cepe
  • 4 lg de ulei
  • 1 cana zeama de fasole
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu acritura(hasca):

Fasolea se pune de pe o zi pe alta la inmuiat. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Cele 2 cepe le taiem fidelute si le calim in ulei. Adaugam sare, piper dupa gust si o lingurita de boia dulce.

Cand fasolea a fiert,o strecuram si pastram o cana de zeama pe care o punem cate putin in blendarul in care facem fasolea frecata.Punem fasolea intr-un castron peste turnam ceapa calita si o servim alaturi de muratura.

Eu am desfacut un borcan de hasca. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu acritura(hasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, de post