fiindca pe sotul nu-l pot amagi cu paste...nu-i amator...trebuia sa-i ofer ceva mai consistent....si-n jumatate de ora i-am servit papica si lui....:D
mai intai am pus costita la prajit in tigaia de teflon, cu condimente de porc, putina boia , doi catei de usturoi si inca putin piper...am lasat sa se prajeasca mai mult sub capac, adaugand cate putina apa, sa nu se arda...
intre timp am taiat si ceapa si ardeiul marunt si le-am pus in alta tigaie cu ulei, sa se inmoaie...am adaugat frunza de dafin, sare si o ceasca de apa si am lasat 5 min sa fiarba...apoi am adaugat rosiile din conserva pisate cu furculita si pasta de rosii, am mai adaugat o ceasca de apa si am lasat sa fiarba iar vreo 5-7 min, apoi am adaugat boabele scurse si trecute sub jet de apa rece. am mai lasat vreo 3-4 min la foc mic, am adaugat patrunjel verde, am mai potrivit gustul cu putina vegeta si gata fasolica.
am servit cu bucati de costita deasupra si castraveti murati.