Farfalle cu ciuperci

de mimmi in Farfalle, 31 Oct 2010 | 6856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste farfalle
  • 300 g ciuperci
  • 400 g smantana
  • busuioc si oregano
  • usturoi
  • sare
  • ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ciuperci:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.
Ciupercile se curata si se taie felii.Se pun intr-o tigaie ciupercile cu putin ulei,pana isi schimba culoarea,dupa care se adauga smanatana,busuioc,oregano si usturoi pisat.Se amesteca toate si se pun peste pastele strecurate.Se presara patrunjel tocat.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

lacrimioara 1

31.10.2010, 15:45

sant prima asa ca merit mai mult arata f bine si delicios 5 furcu

La Ancuta 1

31.10.2010, 16:33

ce bine arata

Corinuta 1

31.10.2010, 17:02

imi plac farfalele, imi plac ciupercile, ce mai, 5 furcu de la mine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu unt si branzeturi la cuptor