Paste cu ton

de cristeena20 in Farfalle, 15 Feb 2013 | 20380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste (fundite farfale sau spirale fussili)
  • 3 conserve de ton maruntit
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • pasta de rosii (4 linguri)
  • suc de rosii (1/2 pahar)
  • putin ketchup
  • busuioc (sau oegano)
  • parmigiano razuit
  • sare, piper, putin zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

- Fierbem pastele in apa cu sare si ulei  de masline

- Intre timp tocam marunt o ceapa si o calim in ulei de masline, pana devine sticloasa. Adaugam usturoiul pisat si apoi pasta si sucul de rosii. Adaugam tonul din conserv maruntit (putem adauga si uleiul din conserva). Mai adaugam ketchup si condimentam cu sare, piper, putin zahar...si oregano sau busuioc (dupa preferinta). La final adaugam pastele fierte sis curse de apa . 

- Servim cu parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton si maioneza de casa