Dulceata de visine

de Bya Ralu in Dulceata / Gem, 10 Iul 2013 | 5982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1.5 kg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele se spala bine sub apa rece,si se scot samburii.

Visinele curatate se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si coaja de lamaie si se lasa la frigider peste noapte.

A doua zi se pune la fiert,la foc mic,se aduna spuma cand se face,adaugam si esenta si pliculetul de zahar vanilat.

Se lasa la fiert in jur de 90 minute,se testeaza pe farfurie daca este gata.

Se lasa putin sa se raceasca dupa care se toarna in borcanele spalate bine si dezinfectate.

Borcanele se intorc cu capacul in jos si se acopera cu un prosop pana a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine cu baton de vanilie