Dulceata de coacaze negre

de MotanLaOale in Dulceata / Gem, 3 Oct 2018 | 3718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coacaze negre
  • 800 g zahar
  • 1/2 lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze negre:

Coacazele se curata de impuritati si se spala bine, bine.

Se pun intr-o cratita cu zaharul deasupra si se lasa de pe o zi pe alta in frigider.

Se fierb la foc potrivit o ora, o ora si jumatate pana capata consistenta dorita.

Eu am lasat-o mai groasa ca asa ne place.

Se adauga si zeama de lamaie spre final.

Se face proba cu picatura pe farfuria rece si, cand ramane boaba, este gata.

Se pune fierbinte in borcane sterilizate fierbinti si ele.  

Se pune capacul si se pun cu capacele in jos 10 minute, dupa care se pun intre prosoape sa se raceasca.

Se pun etichete si se depoziteaza in camara.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]