Dulceata de afine si mure

de katty in Dulceata / Gem, 8 Aug 2020 | 2287 vizualizari

 

O dulceata asortata de mure si afine cu adaos de zahar gelifiant.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mure
  • 500 gr afine
  • 300 gr zahar
  • 500 gr zahar gelifiant
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de afine si mure:

Spalam pe rand fructele si le scurgem intr-o sita. Punem fructele intr-o cratita si adaugam zaharul.

Punem la foc mic, amestecand usor ingredientele. Facem proba pentru a vedea cand este gata (picuram dulceata de pe lingura pe o farfurie, iar picaturile formate nu trebuie sa curga cand inclinam farfuria. Asezam dulceata fierbinte in borcane sterilizate. Punem capacele si acoperim borcanele cu prosoape pana dulceata se raceste. Etichetam borcanele si le depozitam la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de afine si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (9)

mirela0911 1

09.08.2020, 18:07

Delicioasa!

Panacris 1

11.08.2020, 20:13

Rocsi 1

17.08.2020, 20:19

Ce minunata este combinatia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de fragi