Pentru cei care nu mananca drob de miel recomand o reteta ca la mama acasa.
Calim ceapa foarte putin, adaugam si usturoiul 2-3 minute la calit. Intre timp punem ficateii la fiert, le lasam sa se raceasca bine.
Tocam verdeata si adaugam in carnea cruda, adaugam ouale crude, ceapa si usturoiul calit, condimentam dupa plac si le amestecam foarte bine. Tocam ficateii cubulete mici si le adaugam in compozitia deja amestecata, amestecam usor cu o lingura de lemn. Intre timp pregatim tavile, le ungem cu putin ulei. Imparim jumatate din compozitie in tavile unse, asezam ouale fierte in doua dintre tavi iar in cea de a treia tava punem peste compozitie doua fire de cabanos. Cealalta jumatate din compozitie asezam peste oua si cabanos.
Tavile se introduc in cuptorul fierbinte cca 1 ora si 30 minute, pana se rumenesc ( pana se desprinde aluatul de pe tavi). Se lasa macar o noapte la rece inainte de a-l felia.