Turtite cu varza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2011 | 6376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 3 linguri ulei
  • 400 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  •  150 g varza taiata fideluta
  • Marar
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite cu varza:

Intr-un bol se amesteca faina,sarea si drojdia. In mijloc se face o adancitura si se pune apa calduta si uleiul si se amesteca cu o lingura cat se poate. Se framanta 5 minute aluatul si se lasa la dospit 1 ora pana isi dubleaza volumul.

 Daca aveti masina de paine puneti apa,sarea,uleiul,faina si drojdia uscata. Se seteaza pe programul de framantare si dospire(1h si 30min).

 Varza fideluta se freaca cu sarea si se asezoneaza cu marar tocat.

 Aluatul se rastoarna pe masa infainata si se framanta putin. Se imparte in 18 bilute egale.

 Se intinde fiecare bilute in cercuri si se decupeaza pentru a fi egale; pe unul din cercuri se pune varza si se acopera cu celalat cerculet. Se lipesc marginile apasand cu degetele sau cu o furculita.

 Turtitele se pun in baie de ulei incins si se rumenesc pe ambele parti,apoi se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

 Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib