Reteta e dintr-o Carticica Practica cu preparate de post.
Mai intai, am hidratat bine soia in apa fierbinte, am stors-o in pumn si apoi am pus-o la fiert cu o foaie de dafin, cu usturoi si cu condiment; am scurs-o bine de apa, dupa ce a fiert. Cartofii i-am fiert si i-am pasat. Ciupercile le-am trecut printr-un jet de apa rece, le-am scurs si le-am taiat marunt.
Verdeata (ceapa, usturoiul, mararul) ar fi trebuit taiate marunt si calite putin in ulei. Eu am taiat marunt verdeata din congelator.
Toate ingredientele le-am amestecat bine, am potrivit gustul de sare si piper.
Am pus compozitia de drob intr-o tavita de chec, captusita cu hartie de copt, am nivelat bine si am copt-o pana s-a rumenit frumos deasupra.
1
Nu scoateti drobul din tava pana nu s-a racit bine. Mie mi-a iesit destul de moale, dar am reusit sa-l tai in felii, ceva mai groase.