"Retete de Pasti"
Reteta este luata de la Bucataras ,tare bun http://www.bucataras.ro/retete/drob-de-pui-aromat-cu-verdeturi-proaspete-77366.html
Ficatul de pui se pune la fiert intr-o craticioara cu apa si sare.
Pipotele de pui si pulpele superioare de pui se pun intr-o alta cratita la fiert cu apa si sare.
Se spumuiesc si se lasa pana sunt fierte bine.
Mararul si patrunjelul se spala bine si se toaca cat mai marunt,la fel si ceapa verde si se pun intr-un bol incapator.
Usturoiul se piseaza si se pune deasupra.
Cand s-au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca si se taie toata carnea in bcuatele cat mai mici.
Se amesteca toate ingredientele,se adauga ouale amestecate bine si condimentele.
Punem o tava de chec tapetata cu hartie de copt,turnam compozitia,iar deasupra punem oul batut bine.
Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.
Se lasa sa se raceasca dupa care se taie.
Pofta buna