Ideea a plecat de la reteta de "Budinca de broccoli cu dovlecei" pregatita de catre Ilinca. O gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/budinca-de-broccoli-cu-dovlecei-57444.html
Desi aveam broccoli in congelator, am adaptat-o dupa ingredientele preferate de catre BBK.
Taiem dovlecelul si ardeii rondele, tocam patrunjelul, usturoiul si ceapa si le calim impreuna cu untul, pentru 5 minute, folosind programul FRY al Multicooker-ului. Casul de capra il trecem prin razatoare si il presaram peste legume. Oul il batem spuma cu un praf de sare si adaugam smantana/iaurtul, omogenizand ingredientele.
Compozitia rezultata o turnam peste legume, o incorporam usor si selectam din MENU, programul de coacere, BAKE, la o temperatura de 180 grade, pentru timpul minim admis. Inainte de servire, asezam peste dovleceii gratinati felii de cascaval si presaram patrunjel proaspat tocat. (Multicooker-ul va pastra orice preparat cald, pana la 24 de ore maxim).
Pofta buna!