Dorada pe pat de sare

de RuxyRux in Peste, 3 Iun 2011 | 10370 vizualizari

 

Un peste delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 dorada mare de aprox 1 kg
  • 3 lingurite patrunjel
  • 2 lamai
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare dupa gust
  • 700 gr sare grunjoasa
  • 50 ml vin 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de sare:

Spalam pestele( gata curatat) si-l umplem cu zeama de lamaie, ulei de masline, felii de lamaie, sare si patrunjel.

Asezam pestele pe patul de sare, il ornam cu felii de lamaie si il dam la cuptor( 200 grade), pentru 40-45 de minute.

Scoatem pestele cand este gata si turnam deasupra cat este fierbinte paharelul de vin.

Il servim dupa dorinta zu zeama de lamaie si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:19

bun bun

gina37 1

13.09.2011, 12:22

ai varias clase de dorada , cea m-ai buna e dorada de mar menor si ca reper este gata in cuptor cand i se albesc ochii

RuxyRux 1

13.09.2011, 19:00

Multumeeeeeeeeesc!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste