Dorada pe pat de sare

de RuxyRux in Peste, 3 Iun 2011 | 10373 vizualizari

COMENTARII (39)

divainbucatarie 1

04.06.2011, 08:33

yammy!

adry88 1

04.06.2011, 09:57

mihaelaM 1

04.06.2011, 12:19

am venit dupa miros

carmenvlad 1

04.06.2011, 15:33

O bunatate de peste si iti apreciez in mod deosebit lelul in care prezinti retetele. La fel de mult iti apreciez avatarul care ma duce cu gandul la cat de mult rau facem noi, oamenii, naturii si la cat de multi delfini au murit pe plaja de la Constanta. Iti multumesc pentru remember.

Rocsi 1

04.06.2011, 17:25

ionela2682 1

04.06.2011, 18:43

Corinuta 1

04.06.2011, 23:05

Mitinita 1

05.06.2011, 18:14

n-am facut niciodata in crusta de sare,pana apuc si eu te cred pe cuvant ca e bun...ce iese din manutele tare e papa bun

elena1988 1

05.06.2011, 18:16

kamy 1

05.06.2011, 19:48

am tot auzit de dorada cred ca-i tare bun are oase mici?

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:34

buna ,buna

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:19

bun bun

gina37 1

13.09.2011, 12:22

ai varias clase de dorada , cea m-ai buna e dorada de mar menor si ca reper este gata in cuptor cand i se albesc ochii

RuxyRux 1

13.09.2011, 19:00

Multumeeeeeeeeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cod File, la cuptor