Dorada imbracata in sare la cuptor

de cristeena20 in Peste, 29 Apr 2013 | 7717 vizualizari

 

Nici nu pot explica gustul cat e de bun.....e foarte simplu de facut, dar deosebit!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti medii dorada
  • 3 kg sare grunjoasa
  • cartofi mici albi rotunzi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada imbracata in sare la cuptor:

Nu curatam pestele de solzi, doar interiorul de intestine. Intr-o tava punem dedesubt un strat generos de sare, asezam pestele deasupra si turnam deasupra restul de sare, acopetind foarte bine pestele. Apoi batucim putin sarea deasupra pestelui cu mana , la final stropim putin cu apa . 

Dam la cuptorul incins la 180 grade pt cca 30-40 min. Se scoate din cuptor si la masa se curata inainte de a fi servit in farfurie de sare (spargem cu grija sarea si se va lua si pielita, ramanand pestele suculent si delicios)

Servim cu cartofi fierti sau copti in coaja. si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada imbracata in sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de peste