Rondele de crap pe pat de orez

de Bucataras Medi in Peste, 29 Oct 2010 | 8603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rondele de crap
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 cani orez
  • 1 pahar cu vin alb
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de crap pe pat de orez:

Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie.Intr-o tigaie in care am pus putin ulei se caleste ceapa si ardeiul.Adaugam orezul ales, spalat si apoi scurs.Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam vinul.Lasam pe foc pana cand acesta se evapora ,amestecand din cand in cand apoi turnam totul intr-o tava .

Separat, pestele saplat si condimentat cu sare si piper il asezam pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si il dam la cuptor pentru circa 15 min. dupa care scoatem  bucatile de peste, le stropim cu putin ulei  si le asezam peste orezul din tava.Adaugam sosul format din tava in care am avut pestele si inca o cana cu apa(sau supa de peste ).Dam la cuptor si tinem pana cand orezul infloreste(daca mai este nevoie mai adaugam apa) iar pestele s-a facut si este bine rumenit.Asezonam cu patrunjel verde si servim cu un vin alb.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu mazare si somon afumat