Pentru chiflele cu cocos:
Pentru pui:
Pentru castravetele murat:
Pentru servit:
Se amesteca laptele de cocos cu faina, praful de copt si sare pana se obtine un aluat omogen care se imparte in 7-8 bucati. Se aseaza in hatie pentru cupcakes intr-un steamer. Se aseaza steamerul pe o oala cu aoa fiarta si se lasa la foc mediu pana sunt gatite complet.
Se amesteca carnea de pui cu ciupercile, sosul hoisin si sucul de la 1 lime. Eu am gatit ciupercile separat in sos hoisin pentru ca sotul meu nu mananca ciuperci. Se aseaza puiul intr-un cos pentru steamer impreuna cu sparanghelul. Se aseaza cosul sub cel cu chifle.
Intre timp, se feliaza castravetele folosind un peeler, Se toarna sosul de soia si otetul peste si cu maine curate se stoarce si amesteca bine.
Se prajesc semintele de susan cateva minute, pana incep sa elibereze aroma.
Se servesc chiflele presarate cu chili, impreuna cu puiul, sparanghelul, castravetele murat, ghimbirul confiat, lime, sos Hoisin si semintele de susan.
1
Jamie foloseste brocolli in loc de sparanghel. Se gateste in acelasi mod.