Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Dec 2018 | 4833 vizualizari

 

Cand am gustat prima lingurita am descoperit America gustului! :))))) Incredibil de delicios, parfumat, aromat,  intr-o combinatie minunata, de nutella, jeleuri de portocale, vanilie, rom, alune de padure si ciocolata stracciatella....
Va poftesc cu mare drag la rasfat si va sugerez sa puneti reteta la  favorite pentru desertul de Revelion, eu cu siguranta il voi repeta in cantitate dubla!

 

INGREDIENTE

  • 120 gr. unt
  • 1 pahar de lapte
  • 1 borcan mare de nutella( 750 gr.)
  • 1/2 cutie de jeleuri de portocale invelite in ciocolata( eu am gasit in Lidl )
  • 3 linguri alune de padure crude
  • vanilie
  • esenta de rom( dupa gustul personal, mie imi place mai aromat)
  • coaja de portocala( Bio)
  • o ciocolata alba cu stracciatella
  • 460 gr. biscuiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure:

Intr-un vas larg am sfaramat biscuitii.

Intr-un ibric am pus laptele si l-am infierbantat, am topit untul, in el am pus vanilia, romul am amestecat si am turnat totul peste biscuiti.

Am rupt jeleurile bucatele si le-am pus deasupra, am pus o jumatate de borcan de nutella in interior, alunele de padure, coaja de portocala razuita si am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

In forma de tort am pus compozitia si deasupra am pus restul de nutella. Am decorat tortul cu ciocolata alba razuita.

Tortul l-am tinut la rece pana a doua zi.

Am portionat tortul si l-am decorat cu jeleuri de ciocolata.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (30)

dantes 1

07.12.2018, 10:48

Delicios!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:07

Multumesc de vizita si apreciere Merisor drag! Sa ai o zi minunata!

RuxyRux 1

07.12.2018, 11:07

Multumesc Dantes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti integrali