sidy mi-a facut pofta de gogosi asa ca am pus in practica reteta ei cu putine modificari ,,,,,,,,,,,,,,,
Glazura ciocolata:
Se pun toate ingredientele in masina de paine,se adauga faina ,oul,sarea,uleiul,coaja de lamaie si drojdia dizolvata in apa calduta cu zaharul si se lasa la programul de framantat si dospit
Cand aluartul a dospit se scoate din masina de paine si se intinde o foaie, nu foarte subtire (1 cm)dupa care se taie cu un pahar si se prajesc in uleiul foarte bine incins.
Cand gogosile sant gata se scot se pun pe un servet ,dupa care se pregateste glazura de ciocolata
se topeste ciocolata cu untul si frisca pe soba pana se topeste cicolata(eu am amai completat ,nu mi-a ajuns si am mai pus si cacao)
Se iau gogosile se dau prin ciocolata si apoi se presara din belsug nuca de cocos,sau se pot servi simple cu zahar pudra si vanilie
Si cum se putea sa nu le fac o surpiza ajutoarelor mele Dragos si Rares..............i-am rasplatit cu omiduta de cicolata,care a fost surpiza