Este aniversarea mea!Eu pregatesc tortul .Eheeeee,dar pana la pregatire este perioada de hotarare,de cautat creme..........M-am oprit la o crema de la Anyta.Am zis clar:cu asta nu dau gres ,pentru gustul meu! Bine inteles ca am modificat pe ici pe colo ,ca nu ma simteam bine:))))
Pentru inceput prepara cafeaua ca sa se raceasca.
Cele 4 oua impreuna cu zaharul se mixeaza pe baie de abur pana se ingroasa ca o smantana si se da la frigider.
Tragem vasul de pe foc si lasam sa se raceasca.
Untul impreuna cu nesul pana devine o crema.
In vasul cu crema de oua adaugam cate o lingura de unt mixand pana la incorporarea cantitatii.
Se mixeaza frisca impreuna cu cele 3 linguri smantana +intaritorul de frisca si o lingura de zahar farin+vanilia.
Cafeaua preparata si racita se pune intr-un vas putin adanc pentru a putea a trece piscoturile rapid prin ea.
Piscoturile se trec prin cafea ,apoi se aseaza pe o tava sau platou.
Se pune un strat de piscoturi ,unul de crema pana se termina crema.
Ultimul strat sa fie de piscoturi.
Imbracam tortul in frisca ,deasupra punand visine.
Fiecare orneaza dupa cum se pricepe.
1
oua ,piscoturi,nes,unt,frisca