Tiramisu reţetă originală

de andremys in Torturi, 24 Apr 2013 | 4955 vizualizari

 

va propun aceasta reteta de Tiramisu reţetă originala,va garantez ca va iesi cel mai bun tiramisu pe care l-ati mancat...foarte important sa respectati intocmai reteta, sa nu va abateti deloc pt a avea rezultatul dorit, un Tiramisu ca la mama lui :)

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 1 albus
  • 30 gr zahar praf
  • 500 g  mascarpone
  • 1 plic de ness
  • 1 pachet mare piscot de savoya
  • 1 ibric cafea neindulcita
  • 150 ml lichior Tanita
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originala

CREMA: se freaca cu mixerul galbenusurile cu albusul si zaharul.

Intr-un alt bol mascarpone se amesteca cu telul sau mixerul

In alt bol se bate frisca cu mixerul si se adauga peste plicul de ness

Apoi se amesteca toate cele 3 compozitii

SIROPUL PT PISCOTURI:cafeaua rece si neindulcita peste care se adauga lichiorul

Inmuiem piscoturile in cafea, adaugam crema deasupra si repetam procesul pana terminam compozitia, iar la sfarsit cernem cacao cu o strecuratoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă reinterpretata