Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 136484 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri gris din grau
  • Topping:
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci scursa cu oul, zaharul si grisul.

Se fac niste bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca.

In momentul in care se ridica la suprafata, papanasi sunt fierti. Se scot cu o spumiera pe o farfurie.

Se inacalzeste uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul. Dupa ce se raceste putin se amesteca cu zaharul.

La sfarsit, se tavalesc papanasi prin pesmet pe toate partile si sunt gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 23:52

multumesc Teo

cocolina 1

19.04.2012, 17:47

Vreau si eu macar 1

dantes 1

02.09.2016, 07:44

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI