Desert reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza

de Lau in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 5359 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor 
M-am inspirat de la Merisor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 400 g branza de vaci
  • 150 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cu varf pesmet
  • coaja de portocala
  • 1 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 400 g faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza:

Reteta de preparare a papanasilor 

Intr-un vas, adaugam branza sfaramata, branza de vaci, coaja de portocala, zaharul, bicarbonatul.

Ae adauga ouale batute cu esenta de vanilie si un praf de sare, pesmetul, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam treptat faina, pana rezulta un aluat tare si usor lipicios, acoperim si lasam sa se odihneasca 30 min.

Pe masa infainata, modelam aluatul sub forma de sul (cilindru), taiem felii de cca. 2 cm grosime.

Facem cate o adancitura in mijloc, ii prajim in baie de ulei, pe ambele parti. Le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim cu smantana, dulceata sau fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]