Ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se mixeaza spuma.
Adaugam apoi laptele si uleiul.
Impartim compozitia in 2 parti egale.
Faina o cernem, o amestecam cu praful de copt si o punem inapoi in cani.
Dintr-o cana, luam 3 linguri de faina, iar in locul acesteia punem 1 lingura de cacao, 2 linguri de nuca macinata apoi amestecam.
Apoi punem faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie intr-unul dintre boluri si omogenizam.
In celalalt bol punem faina amestecata cu nuca si cacao, esenta de rom apoi omogenizam.
Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt si putin ulei.
In mijloc punem cate o lingura din compozitia alba, 1 lingura din compozitia de nuca si cacao, o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia de nuca si cacao si tot asa pana la epuizarea compozitiilor.
Dam apoi checul la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.
Noi l-am servit cu cateva feliute de capsuni alturi, dar se poate servi simplu sau pudrat cu zahar.
Pofta buna!