Anul asta din cauza ploilor abundente s-au stricat foarte multe capsuni. Am ales din ce a mai ramas cat sa fac un pic de dulceata, dar si un desert rapid, asta ca sa nu zic ca a trecut vremea lor si n-am mancat nici un desert cu capsuni. Fiind un desert rapid, ingredientele nu sunt cantarite, jonglam cu ele in functie de cate pahare cu desert vrem sa facem, eu am facut 4 cupe cu desert.
Mai intai am pregatit frisca, smantana pentru frisca rece de la frigider, impreuna cu zaharul vanilat le-am mixat bine pana am obtinut o frisca ferma. Am spalat capsunile si le-am lasat sa se scurga bine. Am asezat paharele , apoi am maruntit piscoturile si am asezat ca baza in fiecare pahar, am adaugat capsunile si apoi un strat generos de frisca, am ornat cu capsuni si topping de ciocolata. Am lasat desertul cateva ora la frigider, sa se intrepatrunda aromele. Un desert numai bun pentru zile calduroase, rapid si delicios.