Desert rapid

de nadina73 in Mancare copii, 25 Oct 2010 | 8582 vizualizari

 

Un desert pentru pitici mici si mofturosi si de ce nu si pentru cei mari

 

INGREDIENTE

  • 2 budinci de vanilie
  • 8 linguri de zahar
  • 1 litru de lapte
  • 1 compot de cirese
  • sirop de capsuni(gel)
  • gem (dulceata)de cirese 6 linguri
  • frisca 250 ml+2 linguri zahar
  • bombonele inimioare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid:

Se pun 900 ml lapte pe foc cu zaharul.Diferenta de 100 ml se amesteca cu praful de budinca pana se dizolva.

Dupa ce zaharul s-a topit se pune praful de budinca dizolvat si se amesteca bine pana se ingroasa, la foc potrivit.

Cand budinca e gata se pune in cupe sau pahare se lasa la racit.

Frisca se bate bine cu 2 linguri de zahar.

Dupa  ce budinca s-a racit se pune cate 1 lingura din gemul de cirese(sau care va place)se orneaza cu frisca se pun ciresele din compot,se pune si putin suc(gel) sirop de capsuni(este din comert special pt inghetate)si bombonele inimioara

Se lasa la rece 2 ore ,daca aveti rabdare ca noi nu am avut

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budincuta Paula la pahar