Sticksuri din piept de pui si chipsuri din cartofi

de Constelatialeu in Mancare copii, 25 Iul 2019 | 5353 vizualizari

 

Meniu copii

 

INGREDIENTE

  • mini fileuri de pui Fragedo cca 15o g
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb copti in cuptor
  • 1 cartof
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri din piept de pui si chipsuri din cartofi:

Mai intai am  pregatit sticksurile, fileul de pui l-am taiat betisoare subtiri si am presarat putina sare peste ele, oul l-am batut bine , apoi am maruntit fulgii de porumb. Am tavalit sticksurile prin faina, apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb si am prajit in ulei bine incins. Fiind destul de subtiri se prajesc rapid. Se scot pe un servet sa absoarba surplusul de ulei. 

Chipsurile din cartofi. Curatam cartoful si cu un cutit bine ascutit taiem felii foarte subtiri, presaram sare pe ele si le prajim in ulei bine incins, le scoatem servet ca sa absoarba surplusul de ulei. 

Si apoi cu putina imaginatie asezam o farfurie frumoasa care sa imbie mofturosii sa manance.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri din piept de pui si chipsuri din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vitel