Gris cu lapte

de Miha in Mancare copii, 19 Mar 2010 | 11004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 60 g gris
  • zahar dupa gust
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Se pune laptele la fiert si cand da in clocot se adauga grisul in ploaie, amestecand continuu. Se adauga zaharul si vanilia.

Se amesteca incet si se fierbe pana se ingroasa, in jur de 10 minute.

Se garniseste cu dulceata, frisca, ciocolata sau cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

Miha 1

22.03.2010, 23:33

Mmmm...sirop de zahar ars zici?

liana_geicu 1

23.03.2010, 22:31

Si mie imi place grisul cu lapte, dar si cu gem deasupra! Nu am mai mancat de mult si pentru ca este rapid o sa fac chiar maine seara, acum este prea tarziu

epurasha2bb 1

19.04.2010, 18:53

ii fac si eu lui bebe mica azi! cama oracaie toata ziua si trebuie ceva ce n-a papat de mult s-o surprind!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte