O prajitura foarte delicioasa, pufoasa, umeda si foarte rapida, nu mai spun ca se termina imediat!
Separam ouale, galbenusurile le amestecam cu un tel impreuna cu uleiul, iaurtul grecesc si vanilia, iar albusurile le mixam bine cu putina sare, pana devin spuma, apoi turnam zaharul putin cate putin pana obtinem o bezea lucioasa. Turnam compozitia de galbenusuri peste bezea si mixam cateva secunde, atat cat sa se omogenizeze. Punem faina cu praful de copt intr-o sita, deasupra compozitiei si o cernem, apoi cu o paleta de silicon omogenizam aluatul cu miscari usoare de jos in sus pana incorporam complet toata faina. Turnam compozitia rezultata intr-o tava yena tapetata cu hartie de copt, presaram zmeura proapata doar pe jumatate de tava, (voi puteti pune pe toata suprafata tavii, dar dublati cantitatea de zmeura), eu am pretentiosi in casa :)) Dam la cuporul preincalzit la 180°C pentru 35-40 minute. Cand este gata o lasam sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra. Pofta buna!