Pentru familie numeroasa dublati cantitatile, dar si tava sa fie mai mare! ;)
Intr-un bol punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare si incepem sa mixam bine pana ce compozitia se albeste, dupa care adaugam lichidele (laptele, uleiul si esenta de vanilie), omogenizam si la final punem faina cu cacaua si praful de copt cernute. Amestecam bine pana obtinem un aluat omogen.
Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava dreptunghiulara de dimensiune 27cm-18cm tapetata cu hartie de copt si dam deoparte pana ne ocupam de crema...
Pentru crema:
Branza o amestecam cu zaharul pudra, oul, amidonul si putina esenta de vanilie pentru aroma si cu o lingura punem peste blatul de cacao in model de diagonala pana terminam toata crema.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175°C pentru 30 minute.
Cand este gata o pudram cu zahar pudra!
Delicioasa!