Pentru crema:
Amestecam branza cu ouale, grisul, zaharul, zaharul vanilat si smantana, apoi lasam deoparte si ne ocupam de blat.
Pentru blat:
Batem bine albusurile cu zaharul, zaharul vanilat si un varf cutit de sare.
Frecam un pic galbenusurile cu uleiul si il amestecam cu albusurile batute spuma.
Adaugam iaurtul si esenta de rom. Mai mixam un pic apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt. Amestecam sa se omogenizeze.
Pregatim o tava de copt, a mea a fost cu dimensiunea de 20/33 si a fost numai buna.
Umezim fundul tavii cu un penson inmuiat in apa si asternem hartia de copt taiata dupa dimensiune.
Turnam compozitia in tava si o dam la cuptor la foc mic, pentru 20 minute, pana se intareste putin deasupra.
Scoatem tava si turnam crema de branza apoi imprastiem afinele pe toata suprafata si mai dam la cuptor pentru 30 minute.
Lasam sa se raceasca inainte de a o taia,