Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata

de katty in Prajituri, 16 Dec 2017 | 3210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • un praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 9 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura rom
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 3 pere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata:

Batem albusurile, aflate la temperatura camerei, impreuna cu praful de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam uleiul, romul, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Amestecam cu o spatula usor, apoi turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra ciocolata taiata bucatele mici si dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp curatam perele, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Scoatem tava si presaram deasupra si perele. Introducem tava in cuptor si coacem pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert - Clafoutis cu cirese